Gerda

g-forside-500px kopierEigil Bendix Andreasen

218 sider
978-87-994616-0-8
199 Kroner

Danmark i 20’erne, Tyskland i 30’erne og 40’erne, Sydamerika i 50’erne, Mexico i 60’erne, Cuba i 70’erne. Gerda tager det hele med. Fra et børnehjem i Nordsjælland begiver hun sig ud på en rejse, der krydser spor med det 20. århundredes mest skelsættende figurer. Hitler og Evita, Castro og Pinochet, de er der alle sammen.

Og én ting er de fælles om: De møder alle Gerda.

Forfatteren, Eigil B. Andreasen, afgik desværre ved døden mod slutningen af bogens sidste redaktionsproces. Han var tidligere skoleleder ved Billum Skole og har med ‘Gerda’ sat endnu et blivende aftryk på sin hjemegn. Selvom bogen i højere grad peger ud mod verden end på Eigil B. Andreasens eget liv.

Læs artikel fra Varde Ugeavis

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s