Glenn Wiedemanns forsvinden

GWF_Forside_500pxRobert Zola Christensen

42 sider
978-87-9946-165-3
119 kroner

Af uvisse grunde forsvinder Glenn Wiedemann den 2. januar 2011. Byens præst ser det straks som sin opgave at prøve at finde ham igen. Eftersøgningen tager ham blandt andet til New York, hvor Glenn Wiedemann menes at have en ældre søster. Inden for samme uge bliver Glenn imidlertid set både på Vesterbro i København og ved Vadehavet tæt ved den tyske grænse. Et halvt år efter sin forsvinden bliver Glenn fundet i Roskilde Fjord, hvor han er sprunget ud på for lavt vand. Han overlever, men er lam i hele kroppen og har mistet talens brug. Glenn Wiedemanns forsvinden forsøger at sammenstykke et billede af Glenn, hvem han var, og det liv, han levede.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s