Tilgivelsen

tilgivelsen kopierSverre Kaels

240 Sider
ISBN: 978-87-991532-4-4
299 Kroner

‘Tilgivelsen’ er beretningen om den retsindede advokat og læge Peter, der brat rives væk fra sine vante omgivelser. I bestræbelsen på at finde hjem til sig selv rejser han ind i et dystert grænseland mellem ret og uret.

Her støder Peters forestillinger om hvordan verden bør være sammen med den verden han oplever. Mens han glider længere og længere væk fra civilisationen, bliver hans bestræbelser på at holde fast i sig selv mere og mere desperate.

‘Tilgivelsen’ er en komisk tragedie, der opstår i uskyldens konfrontation med autoriteter. En grotesk og drømmeagtig historie om søgen efter sandhed bag den automatiske tillid til mennesket. Hvad sker der med et menneske, der bliver presset til grænsen? Ville du kunne genkende dig selv, alene på tærsklen?

Pressen skrev:
Hvad der specifikt hæver bogen op for mig, er lange passager af virkeligt gode indslag. Nogle af de absurde konversationer, de overraskende reaktionsmønstre hos personerne og de sceniske indslag er fantastiske.
– MetroOrd
Læs hele anmeldelsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s