Fra et udvalg af planløs forelskelse

 

FEUAPF_T_Forside_500px

Sverre Kaels

243 sider
978-87-9703-571-9
199,95 kroner

I denne Sverre Kaels´ femte bog bliver der påny debatteret med fantastiske universer og underlige forekomster. Vi skal forbi glasklare og mærkværdige livsegenskaber, der giver plads til tålmodig eftertanke, til planløs for­elskelse og til en venten, der viser helt nye sider af det kaelske talent.
Tør vi miste grebet om virkeligheden, tør vi turde, frygte, elske, tør vi fascineres, når samlingen spørger os: Hvorfor lever vi, hvad er det, vi skal her, kan vi give rum til alt det, vi forelskes i og lade virkeligheden være, som den er, også når den tegner et dystert og voldsomt billede af vores uvedkommende og sidste gøre­mål?
I denne dybt originale samling er livs­udgaverne pågående. Vi skal turde være mennesker, også når smerten ved livet tager over og vi ikke har mere energi at samles om.

Andre bøger af samme forfatter:

Fra et udvalg af fjendtlig opmærksomhed
De spiller på mig
Samfundssatiriske sorteringer
Tilgivelsen
Fantastiske historier

Reklamer